Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

springtime or summertime?

Με μυρωδιά φράουλα από την λατρεμένη body shop κρέμα μου, ένα ξεγυρισμένο συνάχι και ένα πιάσιμο χωρίς προηγούμενο μπαίνουμε αισίως στην άνοιξη και στο 4ο εξάμηνο που έχει μπει για τα καλά αλλά εγώ, φυσικά, γιατί να το συνειδητοποιήσω??

Άρχισε εκείνος ο μαγικός καιρός που στον ήλιο καίγεσαι και στη σκιά παγώνεις (εξού και το μαγικό συνάχι που κληρονόμησα μετά την απόφασή μου να βγω με κοντομάνικο)... Ο κόσμος άρχισε να συρρέει για μία ακόμη χρονιά στο αγαπημένο μας Βουλιαγμενιώτικο, Waffle House μόλις ο καιρός αποφάσισε να βγάλει ήλιο με την ψυχή του.

Καινούργια μαθήματα- έστω, καινούργια πράγματα σε παλιά μαθήματα-, χρωστούμενες εργασίες, έξοδοι, καφέ δίπλα στη θάλασσα, γυμναστήριο, θέατρα και τα καλοκαιρινά μου ρούχα να κάνουν ένα ένα την εμφάνισή τους σε ανύποπτες στιγμές για να μου θυμίζουν να ξεκινήσω το αγαπημένο μου περσινό σλόγκαν "Γιούχουυ!! Ήρθε το καλοκαίρι"..
 
Σε καλοκαιρινό mood λοιπόν. Τι κι αν είναι Απρίλιος; Τι κι αν μας περιμένει ένα Πάσχα, μία εξεταστική και καμία πενηνταριά εργαστήρια;; Σε ΛΙΓΟΥΣ (και μην ακούσω κουβέντα) μήνες θα λιάζομαι στην παραλία μου, με το αντιηλιακό καρπούζι μου, το κοραλί μαγιώ μου, τις ρακέτες μου, την Mac farland μου και πάνω από όλα, τους φίλους μου να λένε μπούρδες στις δίπλα ξαπλώστρες!

Δεν ξέρω αν φαίνεται από τον ανύπαρκτο ειρμό, από την ακυρότητα αυτής της ανάρτησης και την έλλειψη νοήματος αυτής, αλλά έχω κέφια, είμαι γιούχου και επέστρεψα δριμύτρελη!

Αυτά και τέλος!
Point final et sourire.

πιες: το πιο σωστό που άκουσα, "μην συμβιβάζεσαι". Ακούς εσύ εκεί? Έχει δίκιο αυτή που στο λέει... Μην συμβιβάζεσαι γιατί δεν σου αξίζει!
πιες 2: το τραγούδι δεν κολλάει στην ανάρτηση αλλά έχει κολλήσει σε μένα!
πιες 3: ήλιος, ήλιος, ήλιος, ήλιος! 
πιες 4: αγαπώ τα πουά, αγαπώ τα πουά, αγαπώ τα πουά
πιες 5: μη δω "Αμελάκι το καψες!"... Δεν το 'καψα, απλά είμαι γιούχου και χαρούμενη!

4 σχόλια:

  1. Μου έφτιαξες τη διάθεση με το post! Έχουμε υπέροχο καιρό και πρέπει να χαιρόμαστε.
    P.s: Η Amelie είναι η αγαπημένη μου ταινία. Λατρεμένη Audrey,λατρεμένο soundtrack!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ χαίρομαι που σου έφτιαξα το κέφι!!

    Αααχ Αμελί!! Πόσο την αγαπώ!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πείτε...