Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

my London...

Δεν θέλω να βάλω το Λονδίνο σε μία ανάρτηση. Δεν μπορώ να χωρέσω μία πόλη γεμάτη ζωή σε μερικές γραμμές. Δεν θα μπορέσω να καταφέρω να μεταφέρω το πολυπολιτισμικό Λονδίνο όπως το θέλω.

Εκείνο το Λονδίνο που κατάφερε να χωρέσει σε ένα λεωφορείο όλες τις φυλές του κόσμου. Το Λονδίνο που συνδύασε υπέροχα το παλιό και το καινούργιο: το Westminster Abbey με τον soon-to-be μεγαλύτερο ουρανοξύστη της Ευρώπης. Το Globe Theatre, το ακριβές ομοίωμα ενός Σαιξπιρικού θεάτρου με το επιβλητικότατο γυάλινο αβγουλο-δημαρχείο. Το Λονδίνο με τα μουσεία που σε μαγνητίζουν. Το Λονδίνο του "Phantom of the opera" και του "Les Miserables". Το Λονδίνο της Oxford Street και του Picadilly Circus. Το Λονδίνο του Hyde Park και της υγρασίας (και του υπέροχου καιρού, αφού δεν έβρεξε ούτε μια φορά!). Το Λονδίνο με τα διόροφα λεωφορεία που αν είσαι τυχερός πιάνεις τις πρώτες πάνω θέσεις και του μετρό που σε κάνει να χάνεσαι. Το Λονδίνο ακόμα και στις διαδηλώσεις του. Το Λονδίνο που μυρίζει τσάι και έχει σούπερμάρκετ ανοιχτά 24 ώρες. Το δικό μου Λονδίνο.








Point final et sourire.

πιες: φέρτε το snog στην Ελλάδα...

10 σχόλια:

  1. Δε χρειάζεται να τα χωρέσεις όλα...απλά να τα κρατάς στο νου σου και να χαμογελάς!! Χαίρομαι που όπως φαίνεται πέρασες τόσο καλά και ζηλεύωωωω χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όντως δεν χρειάζεται!! Μάγια μου γέμισα μπαταρίες για πολύ καιρό! Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι ρομαντική μου... πολύ πολύ ωραία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τυχερηηηη,τυχερηηη,τυχερηηη!!
    Πολυ ωραιες φωτογραφιες.:D
    Σιγουρα περασες καταπληκτικα!:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι! ήταν πολύ όμορφα φλευράκι μου!! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το έχω πεί παντού αλλά θα το ξαναπώ. Πρέπει να είμαι ο μόνος Έλληνας της γενιάς μου και κάτω που δεν έχει πάει Λονδίνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλά μη φανταστείς και εγώ πρώτη φορά πάω...! Να πας όποτε μπορέσεις, είναι υπέροχη πόλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αμελάκι μου κι εγώ ζηλεύω ζηλεύω ζηλεύω! Αλλά θα μου πεις χρόνο θα' χουμε να κάνουμε ταξιδάκια... Λονδίνο θα πάω το συντομότερο δυνατόν!

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αρτάκι μου!!! Ναι θα έχεις καιρο να κάνεις ταξίδια!! :) Αλλά να πας Λονδίνο είναι πάαρα πολύ όμορφη πόλη!! Φιλιάααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πείτε...