Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Σαν να δρόσισε...!!

Πάει το καλοκαιράκι... Το καταλάβαμε για τα καλά πλέον. Γκρίζα συννεφάκια, αεράκι και όπου να'ναι θα μυρίσουμε και καμιά βροχούλα.

Έφυγε το καλοκαίρι, ήρθε η εξεταστική. Με (ζεστό πλέον) καφέ ανα χείρας, γυρνάμε όλη την Αθήνα ψάχνοντας μια θέση στα αναγνωστήρια και τις βιβλιοθήκες.

Όλοι θεωρούν οτι η Πρωτοχρονιά είναι η καταλληλότερη μέρα για καινούργιες αρχές. Θα προτιμήσω τον Σεπτέμβριο. Αλλαγή καιρού, αλλαγή φοιτητικού έτους, αλλαγή γκαρνταρόμπας: ναι νομίζω πως ο Σεπτέμβρης είναι ο καταλληλότερος μήνας για αλλαγές!

Θα τα χάσω λοιπόν τα 3,4,5,6,7 κιλάκια των διακοπών, θα γίνω επιμελής φοιτήτρια, θα πηγαίνω τρεις φορές τη βδομάδα στο γυμναστήριο, ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, θα πηγαίνω στα φεστιβάλ που θέλω, θα.., θα..., θα...

Χτές μια φίλη μου είπε οτι δεν λέει τις αλλαγές που θέλει να κάνει, γιατί αν πεις κάτι δυνατά δεν γίνεται ποτέ. Σαν τις ευχές... Γι' αυτό και εγώ δεν τις λέω δυνατά, απλά τις γράφω, ώστε να μην έχω καμία δικαιολογία!

Θα το γράψω και το κλισέ μου πάλι.. Το έλεγε άλλωστε ο Ghandi... "Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δείς στον κόσμο."

Καλό φθινόπωρο. Καλές αλλαγές. Πάντα με χαμόγελο.

Point final et sourire.

3 σχόλια:

  1. Καλό φθινόπωρο με καλές όμορφες αλλάγες και σε σένα.. :)

    ΥΓ μου άρεσε πολύ η φωτο με το δρόμο πάνω.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χα,κι εγώ κάτι τέτοια για σεπτέμβρη και πρωτοχρονιές σκεφτόμουν. έχω τσατιστεί που έχει πάλι ζέστη.ελπίζω ο καιρός να κρυώσει σύντομα.

    ναι αυτό τον στόχο με τα κιλάκια κι εγώ τον έχω.έχασα 3 προς το παρόν!

    ναι και το γυμναστήριο κι εγώ το ελπίζω.

    το επιμελής φοιτήτρια επίσης.

    το οικονομία...μμμ...κοίτα υπάρχει η μείωση εξόδων και η αύξηση εσόδων. θα προσπαθήσω το πρώτο αλλα θα κάνω και το 2ο κοινώς θα πιάσω δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Roadartist: Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Καλό φθινόπωρο!
    @Το κορίτσι που ήθελε πολλά: Μακάρι να τα καταφέρεις με όλες τις αλλαγές σου!Τα συγχαρητήριά μου για τα 3 σου κιλά! Σε ζηλεύω απεριόριστα! Καλό Σεπτέμβρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πείτε...