Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Gâteaux au chocolat!

Νέα συνταγή σήμερα.. Συνταγή Παρλιάρου!!! Ξεκινήσαμε και πέσαμε κατευθείαν στα βαριά με την Τ. Τούρτα σοκολάτα με στρώσεις μπισκότου. Κι όταν λέω μπισκότο εννοώ δικό μας μπισκότο. Εμείς το ψήσαμε. Από τις 3 η ώρα μαγειρεύουμε και τώρα το έχουμε βάλει στην κατάψυξη, έτσι για να πήξει λιγάκι και ξαποστένουμε στο σαλόνι του εργένικου σπιτιού της Τ.

Όλα αυτά στις 19:10. Τώρα συνεχίζεται το κείμενο στις 02:57 το πρωί της επόμενης μέρας. Εξαιρετικό το γλυκό μας, οχι να το παινευτούμε..... Πήγε δωράκι στον εγχειρισμένο Γ. αλλά φυσικά δεν γινόταν να μην το δοκιμάσουμε!!

Τίποτα καινούργιο και συνταρακτικό τις τελευταίες μέρες. Όλα ήσυχα και ωραία. Τελείωσε και η ταλαιπωρία του Γ. στο νοσοκομείο που τον είχα ένα άγχος και όλα καλά. Κατά τα άλλα, το κλασικό τρέξιμο, τα κλασικά γέλια κάθε μέρα στη σχολή, στο σπίτι, στα Ισπανικά και στο γυμναστήριο.

Κορυφαίες στιγμές της μέρας;; Χμμ εγώ με το ανακατευτήρι να χτυπάω τη ζύμη για μπισκότα και η Τ. να ρίχνει μαρέγγα ενώ και οι δύο χορεύαμε Loca, χαζοκαυγάδες Τ. και Α.Λ., Δ. και Ε. για το tichu, ο Γ. να κρατάει τα ράμματα και να φοβάται μην σπάσουν από τα γέλια και το γεγονός οτι κανείς από την παρέα δεν ακούει φυσιολογικά πια (μιλάς και ακούς από κάθε κατεύθυνση "εε;;" "τιιι;;"). Α και το ντάπ του κεφαλιού μου στο παράθυρο του αυτοκινήτου της Τ.
¨


Να σημειωθεί οτι ήρθαν τα Χριστούγεννα στη "Χώρα του Ποτέ". Καινούργια χριστουγεννιάτικη "αμφίεση" για να μου φτιάχνει τη διάθεση ενώ θα ανέβει σύντομα και ολοκαίνουργια χριστουγεννιάτικη playlist... Έτσι γιατί τα αγαπώ τα Χριστούγεννα!! 35 35 35 35 οι μέρες που μένουν!!

Πι.ες : Ωραία μέρα η σημερινή...
Πι.ες 2: ariba!
Πι.ες 3: "Πιάσε το πρέπει από το πι και γδάρτο ίσαμε το γιώτα."  Ο. Ελύτης

Point final et sourire.

2 σχόλια:

  1. 1)Λατρεύω τη χριστουγεννιάτικη αμφίεση της χώρας του Ποτέ!!! 2)Πόσο όμορφα περάσαμε χτες!!!Πόσο γελάσαμε;;Αγαπώ αυτές τις μέρες που χωρίς να έχουν κάτι ιδιαίτερο είναι υπέροχες, γεμάτες χαμόγελο...3)Αγαπώ τις χαζομάρες μας και με θυμάμαι επίσης να χύνω κορν φλάουρ στο χαλί φέρνοντας πρώιμα το χιονιά χιχι4)Αφού μένετε σε παραμεθόριες περιοχές γεμάτες χωματόδρομους και λακούβες ποιος σου φταίει;;; εεεεεεε;;; :ΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά πόσο τέλεια περάσαμε χτες!! Ισχύει οτι τελικά αυτές οι μέρες που δεν τις προγραμματίζεις τελικά βγαίνουν οι καλύτερες!!

    Ρε χτες σπίτι σου ήταν κάτι παραπάνω από καταπληκτικά... Τα κουζινομαγειρέματα μας υπερμέγιστα!!

    Δεν φταίω εγώ που μία λακούβα είχε στην παραλιακή και έπεσες μέσα!!! :ΡΡΡΡΡΡ

    <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πείτε...