Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

το χρόνο αντίστροφα μετρώ....

Ένα γραφείο σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης! Δύο με τρία τεράστια βιβλία ανοιγμένα... Πολλά τετράδια, σημειώσεις και λευκά Α4 φύλλα αραδιασμένα από δω κι από κεί. Μία κανάτα-θερμός γεμάτη τσάι για να μην σηκωνόμαστε κάθε λίγο και λιγάκι να φτιάχνουμε κι άλλο και φυσικά το φλυτζάνι και μία ζαχαριέρα. Στη γωνία, η γυάλα με τα αγαπημένα μου ψαράκια το Μάρλιν και τη Ντόρυ να μου κάνουν παρέα. Μπροστά τους;; Η απαραίτητη κρέμα για το χέρι μου που από το γράψιμο έχει βαρέσει διάλυση και πολλά πολλά πολλά στυλό και μαρκαδόροι. Ένα υπερτεράστιο γλυφιτζούρι Μίκι από το περσινό ταξίδι στη Γαλλία, δύο πίνακες ανακοινώσεων γεμάτοι χαρτάκια και σουβενίρ και ένα μεγάλο παράθυρο, έτσι για να γεμίζει ο χώρος φως.

Χειμερινή εξεταστική 2011. Καλά κουράγια! Σε δύο μήνες θα έχουν όλα τελειώσει.



Point final et sourire.

9 σχόλια:

  1. Άντε καλό κουράγιο και καλή επιτυχία!!!:):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ πολύ!! απο το στόμα σου.... φιλιά!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λατρεύω το γραφείο μπροστα στο παράθυρο. ο.Ο Πάντα ήθελα να έχω ένα τέτοιο.. σνιφ.
    Καλή επιτυχία! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ Poisonous... Πραγματικά το γραφείο μπροστά στο παράθυρο είναι πολύ ωραίο και βολικό. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι κάνει το μυαλό να ταξιδεύει όταν δεν πρέπει. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό κουράγιο! Σε καταλαβαίνω απόλυτα κι εγώ τα ίδια περνάω. Να 'χα μόνο όρεξη για διάβασμα και τίποτα άλλο. Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @exiled Hussard: sorry που άργησα να απαντήσω στο σχόλιο αλλά είχα τρεχάματα! Καλωσήρθες παράξενε στον τόπο μου που λέει και το τραγούδι! Μόλις έγινες κ εσύ ένα χαμένο παιδί! Καλό διάβασμα και καλό κουράγιο!

    @Fleurάκι: μερσί κουκλίτσα μου!! φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πείτε...