Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

One way... One fate... One hero... Harry Potter and the Deathly Hallows!

Πάει το χρώμα από τη ντουλάπα μου... Επιτέλους αποφάσισα να κατεβάσω τα χειμωνιάτικα ρούχα και να καταχωνιάσω στις ειδικές σακούλες και στις ντουλάπες που δεν χρησιμοποιώ όλα τα καλοκαιρινά μαζί με τις ευχάριστες στιγμές του καλοκαιριού πέρασε. Οπότε η φούξια, κίτρινη, γαλάζια, μώβ, κόκκινη και πορτοκαλί ντουλάπα μου αντικαταστάθηκε από μία μουντή γκρίζα, μαύρη, μπλέ και καφέ.

Το πιο γελοίο σκηνικό της όλης μέρας... Η μαμά μου η οποία αποφάσισε να καθαρίσει την μπανιέρα της. Μέχρι εδώ καλά αλλά δυστυχώς η μπανιέρα είναι από αυτές που κάνουν και υδρομασάζ και επειδή η καλή μου η μανούλα δεν κάνει επιφανειακές δουλείες, την γέμισε και άδειασε μέσα ένα μπουκάλι χλωρίνη.Mετά πάτησε το κουμπί!! Kαι μετά από μία ώρα ακούγεται μία κραυγή: "άχου!! ξέχασα ανοιχτό το μπουρμπουλήθρι!!" ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥ!! Το μπάνιο γέμισε με αφρούς, οι οποίοι τώρα, μία ώρα μετά, "ξεκουράζονται" οχι μόνο στην μπανιέρα αλλά και στη λεκάνη και στον νεροχύτη!

Για του λόγου το αληθές!! χαχαχαχαχα...Κάπου εκεί βρίσκεται κρυμμένη η μπανιέρα!

Το δεύτερο θέμα της ημέρας: ΑΥΡΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ! Δεν με ενδιαφέρει αν θα με πείτε ανώριμη, αλλά ο Χάρι είναι ενα τεράστιο κομμάτι της παιδικής μου ηλικίας... Η πρώτη μου αγάπη και παντοτινή, που λέμε. Τα βιβλία που έκαναν εμένα (και τη μαμά μου και τους φίλους μου και τους καθηγητές μου) να ξενυχτάμε για ώρες προκειμένου να τα τελειώσουμε, να περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια και να κλάιμε γοερά στο τέλος τους. Όποτε τα εισητήρια έχουν κλειστεί και αύριο στις 8 θα απολαύσω με την σχολική μου τετράδα (Α., Α.Λ.,Λ.) την πρώτη ταινία από το τελευταίο μέρος της συνήθειας που έγινε λατρεία. "It all ends here."



Point final et sourire.

5 σχόλια:

  1. Χαχαχαχαχα αν δεν έβλεπα το μπάνιο δεν θα το πίστευα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι όμως!! Κιόμως!! Είναι αλήθεια!! Μπουρμπουληθροπλυμμηρίσαμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xαχα πολυ αστειο επισοδειο αυτό με το μπάνιο!
    Χάρι Πότεεεερ :D Εγώ θα πάω την Κυριακή! Ανυπομονώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε Poisonous!! άλλο να τα βλέπεις και άλλο να στο λέω!! κοντέψαμε να πλημμυρίσουμε στον αφρό!!! Χαρι Πότεεεεεερ!! Έλα να μεζευόμαστε οι χαριποτερομανείς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χχαχαχχαχα τι τελειες μπουρμουληθρες!!:P

    ααααα...επιτελους βγηηηκε!!!:D
    Θα παω να το δω αυριοοοο !!! :D :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πείτε...