Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ταξίδι στον χρόνο...

Το πόσο τρέχω και δεν φτάνω νομίζω φαίνεται από το πόσο καιρό έχω να κάνω ανάρτηση... Σχεδόν μία βδομάδα για μένα είναι τεράστιο διάστημα χωρίς μπλόγκ!!

Σύμφωνα με το Λεξικό της Οξφόρδης με τον όρο χρόνος εννοείται "η ακαθόριστη κίνηση της ύπαρξης και των γεγονότων στο παρελθόν, το παρόν, και το μέλλον, θεωρούμενη ως σύνολο". Κοίτα να δείς για τι γίνεται τόσο μεγάλη φασαρία!

Τέεελος πάντων! Η λέξη της ημέρας;; ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!! Το έχω πει και το έχω γράψει! Ήρθε η ώρα να μπει ένα πρόγραμμα!! Και όπως μου είπε και ο Δ. αυτό ακούστηκε απειλητικό! Και είναι!

Αυτή τη φορά το εννοώ... Έχω βάλει άπειρα προγράμματα στη ζωή μου. Έχω κρατήσει ελάχιστα δυστυχώς. Αλλά όντως αυτή τη φορά το εννοώ! Γιατί έχω πάρα πολλά πράγματα να κάνω. Και δεν έχω καμία διάθεση να χάνω ούτε λεπτό!!

Και όλα θα γίνουν... Ίσως καταφέρω να σταματήσω να αγχώνομαι. Αλλά οι στόχοι είναι στόχοι και ΗΡΘΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ!! Με πολύ χαμόγελο! Και με φίλους!!

Τα έλεγε ο Einstein... "Ο χρόνος δεν υπάρχει. Είναι ανθρώπινη ανακάλυψη και εξυπηρετεί ανθρώπινες ανάγκες." . Στηρίζω Albert και εγώ λοιπόν!



Point final et sourire.

8 σχόλια:

  1. Σωστός ο Αϊνστάιν!

    Μωρέ, είσαι σίγουρη για τα μαθήματα ακκορντεόν; :Ρ Πολύ τρεχάτη σε βλέπω! Παρ' όλα αυτά αν ακόμα θέλεις, πες μου ποια περιοχή σε βολεύει! Ξέρω για Πανεπιστήμιο, Ηλιούπολη (ωδεία) και Θησείο (ωδείο και ιδιαίτερα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα είμαι τρεχάτη αλλά πάντα υπάρχει χρόνος για πράγματα που μου αρέσουν!! Από τα 3 που μου λες πιο πολύ με βολεύει η Ηλιούπολη... Κάτι σε πιο νώτια δεν έχεις;;; Πάρε και το μειλ μου... athina711@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω μαζι σου!
    Εγω εχω ενα προγραμμα,παρολ'αυτα καποιες φορες πιεζομαι αρκετα.
    Νομιζω πως πρεπει να δημιουργησω καινουργιο προγραμμα.:P

    Και ετσι,οι στοχοι μας πρεπει να επιτευχθουν με χαμογελο.:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αααα δεν θέλω πίεση... Όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να είμαστε ήρεμοι!! Ψηφίζω καινούργιο πρόγραμμα Fleur!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα πρόγραμμα είναι πάντα για καλό. :Ρ Ειδικά για τόσα πολλά πράγματα!
    Εγώ πάλι θέλω τόσα άλλα πράγματα που θέλω να κάνω εκτός από αυτά που ασχολούμαι αυτό τον καιρό... Δε βαριέσαι. Θα προσπαθήσω στο μέλλον. :Ρ Πάντα με καινούργιο πρόγραμμα που λέει και η Φλέρ. :Ρ

    Φιλιά Αμελί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Poisonous, και εγώ το ίδιο!! Θέλω να κάνω άπειρα καινούργια πράγματα... Και είπα τελικά να ξεκινήσω σιγά σιγά γιατί δεν θα τα έκανα ποτέ! Έτσι ξεκίνησα ισπανικά... Και ίσως πάω να δω για ακορντεόν! :) Οπότε σου προτίνω εαν έχεις εστω και λίγο χρόνο μην τον χαλάς!! Ξεκίνα να κάνεις κάτι που σου αρέσει!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ax ο χρονος, οι "χρονοι", τα χρόνια ...
    καλό σου απόγευμα Αθηνά μου, και χιλιόχρονη και πάντα με υγεία, φίλους, ευαισθησίες και ό,τι άλλο επιθυμείς!
    Γιάννης Καφάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ πολύ!!! Πολλά φιλιά σε όλους!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για πείτε...